söndag 14 juni 2009

Förfallet har börjat...

Är det nu förfallet startar eller har det gjort det för längesedan, bara att jag valt att ignorera alla säkra tecken.
Som att man inte orkar festa 3dagar i rad, det var inget problem för några år sedan. Då kunde man glad ihågen trilla ut från något femställe lagomt rund under fötterna ta en powernap på så där en heldag och sen ut i nattlivet igen. Nu för tiden orkar man knappt vara ute till tolv på natten och än mindre lyckas man med att sova bort en hel dag. Glömmer saker gör man oxå som tillexempel att man inte ska dricka starköl, varför?! Jo för att det känns som om man har en hel orkester bland luddet i huvudet dagen efter. Starksprit kan man heller inte dricka, varför?!. Jo för att om man gör det blir man antigen stålmannen och vill slå alternativt mucka med personer som man tycker är dumma i huvudet. Alternativt så slutar kvällen med att man med tårar i ögonen sitter på knä inne i badrummet med huvudet nerstoppat i toastolen, medans man gör sig av med dagens matintag och lovar sig själv att aldrig mera dricka sprit. Helt utmattad glömmer man bort att huvudet är kvar i toastolen samtidigt som man trycker på spolknappen. Med ömmande magen och skakande ben kryper man ner i badkaret, lägger sig så bekvämt det bara går i fosterställning, för orka stå upp det gör man bara inte..... Låter vattnet rinna i så där en 20 minuter och under den tiden försöker man finna styrkan och viljan att krypa in till sovrummet likt det russinet man blivit.
Som jag sa, sova bort en dag kan man bara glömma. Kroppen har sin egna väckarklocka inställd på 06.00 och ingen snoozfunktion finns det heller. I samma stund som magen gör sig påmind om avsaknaden på mat, sätter bandet igång att spela i huvudet, kroppen vill inte röra på sig och inte fan finns det någon pizzeria öppen den tiden på morgonen heller!

Sen är de juh det här med att tyngdlagen som verkar ta för sig utan att ens fråga. Kan inte jag få bestämma själv när tuttarna ska börja hänga eller när midjan ska börja försvinna eller för den delen när arslet ska sitta vid vaderna?!
Trodde någon vis människa sa att en kvinna bestämmer själv över sin kropp, verkar dock inte gälla för alla kvinnor, orättvist!!

2 kommentarer:

Glas och Klorid sa...

Sånt är livet "liten" men du...det blir bättre när du vant dig Ha, ha

/Thomas

Anonym sa...

tycker du e fin fin !!