onsdag 3 december 2008

Fjortisfest alla stureplan i casula Årsta

Nu är det kokta fläsket stekt och krig är även förklarat till rikstönten på nr 48 1tr....
Om jag hör det minsta lilla muspiiiip ifrån din lägenhet igen en veckodag efter 00.00 kommer jag bokstavligen gå över och köra upp din stereo någonstans där solen verkligen inte skiner, så kan du lycklig stå där med pappas kontokort i handen och le som ett fån. Dina fjortisbrudar till vänner eller hangarounds, va du nu väljer att kalla dom kommer hänga i bara fötterna från balkongen och dingla.
Är så jävla less på respektlösa människor som enbart tror att det är DOM och inga andra som existerar i detta universum!!
Det finns faktiskt folk som jobbar om dagarna och därför behöver få sin sömn för att orka, tyvärr så bor vi inte i ljudisolerade lägenheter och därav festar man inte fram till 04.00 på morgonen en veckodag!!! När någon sedan personligen ber en hålla tyst eller sänka ljudnivån så respekterar man det och fi**tar sig inte och agerar som om man inte är torr bakom öronen. Du har bott här i vadå, 3 månader i andra hand?!? En gång till och jag ser till att du försvinner innan du ens hunnit säga halv sju!

Tjipp.....

2 kommentarer:

Vargen sa...

lol, skrattar fortfarande. På han bara, på han

Anonym sa...

Sötnos!!! Glöm inte att andas när du hänger ut dem... De är lätt hänt att man glömmer annars-tur att jag ser efter dig;)