lördag 21 mars 2009

Ett romantiskt bord för TVÅ.....

.... Inte för en gravid hormonstinn kvinna med tillhörande bihang. Har dock lärt mig att man inte frivilligt bråkar med gravida, flåt alla vänner ;) detta fick hovmästarinnan göra istället. Själv tycker jag inte att man tar andras bord och låtsas att man bokat, speciellt inte när det är endast matgäster som får bord inte de som vill sitta och dricka fanta och klaga på hur ont i fötterna de har.....Men nåväl det löste sig till det bättre. Ja eller, vi hade två grabbar som promt ville sitta i knä på oss under måltiden/stand upen, sen fick vi ett groupigäng av tjejer som ville sitta framför vårt bord för att även de se stand upen.... Hmmm... nåväl, vi fick ialla fall vår mat! Underbar meny på Blue Moon Bar.....
Sen tystnade musiken...... Och brandlarmet började ljuda..... Dj:n plockade lugnt och sansat ihop alla sina skivor, sorterade tillbaka dom i sin lilla bokstavsordning.... Ordningsvakterna disskuterade om de verkligen hade någon utrymningsplan..... Sällskapen vid drinkborden uppe på hyllan disskuterade hur de skulle få med sig sin beställning ut och drinkludrerna hällde i sig av bara den, rädda för att alkoholen de i alla fall inte betalt för skulle ta slut..... Själv eller med S1 gick vi ut genom köket, glatt påhejjade av hovmästarinnan..... Vet inte om alla gick ut och om larmet berodde på toalettrökning eller frenetiskt användande av rökmaskinen!?

Men in fick vi gå igen så snart killarna i svartgula (ej AIK:are) uniformer, ridandes på en rött vidunder, med sexiga vita hjälmar och sånna där röktuber på ryggen.... Mmmm.... B R A N D M Ä N N E N hade blåst att faran va över.... Sprang på ett sånt där litet mumsigt köttstycke på väg ner för trappen och frågade om man kunde hänga in en av dom i garderoben och sen ta med hem när kvällen va över.... Hmm.... tror inte de har någon humor när de själva inte druckit ;)

Inga kommentarer: