tisdag 16 september 2008

Heta känslor....

Om nästan en månad är det dax för det sista stora Sthlms derbyt för i år Bajen tar sig an dif. Redan nu är uppmaningarna om kravaller igång efter Svff och disciplinnämndens beslut.
Men hur tänker vissa inom Bajen nu?? Inte längre än vad näsan räcker eller??

Vad tror ni händer sen?? Tror ni att Svff å diverse andra instanser kommer se med blida ögon på Hammarby och hylla supportrarna som "stod upp" mot de sk fotbollsmördarna??
Tror ni att ett sådant agerande gynnar Hammarby som namn när nya sponsoravtal ska skrivas??
Tror ni att det kommer finnas någon som vill kopplas ihop med Hammarby efter att ni lekt allan ballan på läktarna och gud vet vad och vilka som kommit i er väg??

Vart har dialogen med klubben försvunnit, alla ni som efterlyst en DIALOG med Hammarby, vart är ni nu??? Ska Hammarby finnas till och lyssna på ER när det passa?? Hur tror ni att alla dom som valt att lyssna och förbättra, sprida och upplysa andra om vad Hammarbys supportrar vill kommer känna sig när allt detta är över??
Ska man pissa på den hand som ställt upp för ER, funnits till när inga andra velat lyssna??

Vad är planen och sen då??

Jag kanske är dum och mindre vetande, men i mina ögon så trodde jag att som supporter så fanns man där för att stötta sitt lag, sin klubb sina färger. Trodde inte att man ville förstöra, men det är precis det som kommer ske om alla dessa uppmaningar från diverse olika falanger inom Bajen tas på allvar och genomförs. Då kan ni stå där med skägget i brevlådan nästa säsong och fråga er varför Hammarby inte har pengar till att köpa nya spelare, sänka biljettpriser, tvingats till att bygga bort ståplaterna på Norra dvs sänka publik kapaciteten och därmed göra så att färre människor kan gå på fotboll och stötta sina grön/vita hjältar.

Förstår ni konsekvenserna av era handlingar??
Man kan inte tänka för stunden utan man måste tänka på vad som händer i förlägningen....

Pennan har alltid varit vassare än svärdet!

Inga kommentarer: