lördag 20 september 2008

Vem sköt Palme.....??

Så var det dax igen... för över ett år sedan skrev jag om samma ämne dvs Palme mordet.... Kan juh inte ha undgått en levande själ att för över 22 år sedan närmare bestämt den 28 februari 1986(min 6-års dag för övrigt) så sköts sveriges dåvarande stadsminister Olof Palme till döds på öppen gata. Lite lägesbeskrivning för er som inte är så hemma i Stockholm, Sveavägen, uppgången vid Kreatima(en konstnärs butik).
Varje år sedan dess så har det titt som tätt dykt upp artiklar i tidningen. Förra året 2007 den 2 juli närmare bestämt om Mockfjärdsvapnet, ja det vapnet som alla tror användes för att skjuta Palme med. Vapnet blev uppkallat efter ett rån i just orten Mockfjärd. Men åter till artikeln.... Jag skrev då följande....
20070702
En sak som va lite rolig idag är dagspressen, menar man läser minst en gång per år om hur de har hittat Palmevapnet... Förra året så hittade dom det i Mockfjärden och döpte det till Mockfjärdsrevolvern men det visade sig att det vapnet legat i vattnet för länge för att det skulle kunna binda några bevis och knyta det till mordet på våran stadsminister. Igår hittades det i en lada i Månkarbo, hoppas på att vapnet inte fått hösnuva! Men vapnet visade sig vara en replika dvs en exakt kopia av ett riktigt vapen! Så alla ni som har en Magnum 357 i strumplåda eller hittar en sån på era löprundor eller skogspromenade med hunden snälla lämna in det till polisen så slipper vi läsa om fler "Palmevapen" framöver!

Verkar som om min vädjan gick hem... för nu har det inte skrivits om själva vapnet... MEN som jag då läser i tidningen idag. Nu finns det ett "hemligt" vittne som efter HELA 22 år kliver fram och i smyg berättar om kulorna.
För er som då inte hänger med. Mockfjärdsrevolvern användes som sagt i ett postrån redan 1983 i Dalarna, för att sedan 3 år senare dyka upp i Stockholm och avfyras på Sveavägen. Redan 1983 säkrade man en kula ifrån rånet och dessa kulor ska nu användas och jämföras med de kulorna som satt i revolvern när de fiskades upp ur Djursjön av privata dykare.... Å vips så har Palmegruppen blåst liv i utredningen igen!!

Så nu ber jag alla igen... Snälla alla ni som råkar ha en Magnum 357 med tillhörande ammunition eller annan rekvisita som passar ihop med detta vapen alternativt en Christer Pettersson i er strumplåda eller hittar några av dessa ateraljer vid utlandssemestrar, löprundor, rastrundor,på badplatser,i bastun, i ladugården eller vid vårstädningen av vinden! Snälla ni lämna in dessa till polisen, så slipper vi läsa om vad som blåser liv i Palme utredningen nästa år vid samma tid!

Det räcker med att min 6-års dag blev "förstörd" av denna händelse, satt nämligen och såg Knight Rider med min mamma i soffan och det var sjukt spännande! Men plötsligt avbröts sändningen av extra insatta nyheter!

Å till er som är med i gruppen Kajsa joppar 2.05 Christer skjuter 45 snälla ni försök vid en seans eller liknande få tag i vår ärkeängel och be honom berätta*ler*
Bailys och explorer, vilka grejjer!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

men lilla söta rara.....du ska ju me på lördag så då får du fråga själv jaooo.

Anonym sa...

Det var Christer som sköt Palme!!!!

Anonym sa...

Det var LoopTroop terrorister!!

http://www.youtube.com/watch?v=aMZxIGaraGI

Där ser ni!

Anonym sa...

till att börja med så finns det ingen mördare som skulle skjuta Palme och lämna ett vittne kvar som kan id. honom(förutom i deckar författarens gw. Perssons värld) han blev expert fort.Fru Palme hade ingen aning om vem crister P. var innan nån talade om det för henne.
Och det facktum att hon inte pekar ut den rätta bekräftar bara teorin om att hon var med på det hela, liksom resten av hennes släckt och vänner dvs. den blåblodiga gamla adeln.
Vem eller vilka annars skulle kunna mobilisera polis,säpo och pressen som var ovanligt inefektiva liksom polisen.
Dom var helt enkelt desperata när det gick upp för dom att kina var på gång och mycket snabbare än dom trodde.'
Dom behövde mycket pengar snabbast möjligt, för att inte bli uppköpta och degraderade till vanliga arbetare men Palme som var den sista socialdemokratern och sa blankt nej.
Släkten är värst, men han trodde nog inte dom skulle försöka än.
Resten är historia.klyftorna ökar Alla riksdagsmän sitter i deras knä(kapitalets) och det spelar ingen roll om sossar eller borgare sitter, samma politik.
Tacka för att reinfelt får hicka när ett nytt parti, omutat än så länge kommer in.
Polisen vet nämligen redan vem som sköt, vilka som beordrade det och att dom inte skulle lösa det, för dom vill helt enkelt inte.
Det går för högt upp.
Sydafrika hehe jo det var nog en fin semester, men det var också allt