fredag 26 september 2008

Inne eller ute??

Har nu under en veckas tid i diverse olika tidningar läst om 511 olika sätt att gå ner i vikt, vilken träningsmetod som ger bäst resultat på kortast tid, hur man håller liv i sitt förhållande, vilka sexställningar som är bäst, vilka kläder man ska bära, hur man ska sminka sig(som tjej då) vilka inredningsprylar man ska ha, hur man bäst är miljövänlig. Tar det aldrig slut någon gång???
Jag menar tänk den stackaren som läser tidningen på nätet och hittar en artikel om hur man går ner i vikt på bästa sätt. Denna individen bestämmer sig för att börja med just den här kuren, några dagar senare surfar denna individen åter runt i cyber rymden och får till sitt förtret se en artikel om hur man ännu snabbare går ner i vikt. Det är inte samma artikel som stackaren såg förra gången utan nu är det en ännu mera effektiv diet eller dyligt. Återigen är man tillbaka på ruta ett, och så här håller det på. Dom hinner fan inte ens börja så ska de avsluta och påbörja någon annan metod. Men fatta vad förvirrande det måste vara?!?
Eller ta dom som alltid drömt om alla de där sexpacken på magen, eller en smal slank kropp. Det är juh samma sak där, dom hinner inte mer än att påbörja någon typ av träningschema innan det har kommit ett än mer effektivt sätt än det som presenterades förra veckan. Människan är juh lat av sin natur och tar gärna så många genvägar som möjligt för att nå sina mål!
Jag blir helt förvirrad när jag ena dagen läser att missionären är den bästa sexställningen för att i nästa läsa att nej, det är faktiskt sjöstjärnan eller "doggy style" eller någon annan mer invecklad ställning där armar och ben ska spreta all världens väg.
Tappar hakan och funderar på om man ska behöva strecha för att klara av alla dessa övningar, medföljer det möjligen en manual med färgglada teckningar på hur det ska se ut när man lyckats placera armar, ben, huvud, fötter, bål och hår rätt????
Sen har vi det här med modet.... Varför kan man inte bara klä sig som man vill istället. Menar när du har varit och köpt den där skitsnygga klänningen, tröjan, byxorna eller skorna. Ruinerat dig själv och får leva på nudlar och tonfisk resten av månaden, men ack va trendig du är!
Då uppvisas helt plötsligt en annan trend på ngn av de stora modescenerna i världen och vipps så är du helt plötsligt ute innan du ens hunnit vara inne!
Då kan du tugga din tonfisk och sörpla i dig dina nudlar till ingen nytta, men ack va snygg du va i hela 3 timmar.
Men det som måste vara RIKTIGT jobbig är väl ändå när du stått framför spegeln och frenetiskt spacklat på dig de nya hippa, trendiga innefärgerna i bas, skugga, läppar och ögonbryn, lockat håret så man får de trendigaste innelockarna och frisyren med dom hetaste nya produkterna.
Ja ni killar vet juh hur lång tid det tar för oss tjejer att göra oss klara inför en utgång el dyligt! Enligt er, en hel EVIGHET!
Glad i hågen med lockarna slängandes på rätt sätt de kyssvänliga läpparna i det supersnygga läppglanset, då ska man bara kolla Blondin Bellas blogg och Sofies mode för att vara säker på att man verkligen är inne nu. Döm dock till din förvåning att du är fett ute och just nu ser ut som gårdagen innan du ens hunnit ta ett steg utanför dörren!

Det som gör mig mest förbannad är ändå alla dessa annonser om rea till höger och vänster. Jag menar vem vill inte fynda?!?
Det sjuka med dessa reor är att de infaller alltid INNAN löning.... De påbörjas helgen innan och avslutas allt som oftast den 23:e alltså 2 dagar innan lön. Vem fan har råd att handla en vecka innan lön??? Förstår då inte riktigt hur butikerna resonerar, vill dom inte ha några kunder eller gör dom detta för att retas.... Det är juh trots allt borgerlig regering nu, kanske är rean inte meningen för oss "vanliga Svenssons" Det luktar konspiration!

1 kommentar:

Anonym sa...

det anda man kan gora ar att bestama sig for nagot lat det vara analsex eller sexpack sen kor man tills man kommit dit man vill.

lyssna pa medier eller flaxa fran en linje till en annan fungerar aldrig.

mojligt om klockan ar 4am och bagen e slut da far man byta linje.